Om os

Om os

Hvem er vi?

 

Vangskov Bustrafik er oprindeligt en viirksomhed, grundlagt af Lis & Preben Vangskov. I dag er det en enkeltmandejet virksomhed, ejet af Flemming Vangskov.

 

Flemming Vangskov har inden virksomhedsovertagelsen kørt for Vangskov Bustrafik, som vognmand i eget selskab Vangskov Busservice, men i september 2015 overtog han Vangskov Bustrafik for at fortsætte i det navn. Flemming Vangskov er uddannet vognmand og mekaniker.

 

Virksomheden har ansatte chauffører på timeløn og fastløn, samt et samarbejde med selvstændige vognmænd. Busservicen består primært af handicap kørsel med passagerer i alle aldre, skolekørsel til/fra specialundervisning og fysisk/psykisk handicappede, kørsel for dagcentre til/fra træning, samt ture ud af huset. Derudover køres ”løsture” for f.eks. Tivoligarden og grupper, som skal fragtes fra A til B.

 

Virksomhedens busser er alle fleksibelt indrettet med skydedøre og lift beregnet til transport af kørestole. Busserne er, ved standard opsætning, indrettet med sæder til mellem 13 og 20 passagerer.

På det administrative plan kan de ansatte varetager ruteplanlægning, allround kontor opgaver, telefonpasning, regnskaber, kundekontakt og tilbudsgivning.

 

Vangskov Bustrafik kører for flere kommuner i hovedstadsområdet, løskørsel for private og firmaer og startede i 2017 starte et samarbejde med flexkørsel for Movia og har i dag flere biler, som kører flexkørsel.

Da Flemming Vangskov overtog virksomheden i 2015, var det med henblik på at videreføre firmaet med den service og kvalitet som allerede var og samtidig udvide virksomheden. Virksomheden er i en rivende vækstmæssig udvikling og har på under 2 år fordoblet antallet af ansatte og busser.

 

De chauffører som er ansat hos Vangskov Bustrafik, kommer på kontoret regelmæssigt. Det personlige fremmøde skyldes udlevering kørselslisterne, busskift og afhentning/aflevering af interiør eller hjælpemidler.

 

Da der ikke er et fælles arbejdssted for alle ansatte, prioriteres det højt i virksomheden at lave arrangementer for at skabe en god stemning internt i personalegruppen. Det er vigtigt at være sammen om noget som ikke er arbejde. Det gøres ved at afholde personalemøder, velvære tiltag (f.eks. massage og motion), sociale arrangementer eller fælles spisning.

 

Sociale tiltag

 

Vi har i en del år haft et godt samarbejde med forskellige jobcentre og uddannelsesinstitutioner, hvor vi blandt andet har haft chauffører og kontormedarbejdere, i flexjob, arbejdsprøvning og praktik.

 

Dette har foreløbigt resulteret i at 4 personer nu er ansat på hel eller deltid i virksomheden. Vangskov Bustrafik mener at det er vigtigt at tage et socialt ansvar og påtænker også i fremtiden at gøre en indsats for at hjælpe folk i arbejde.

 

Administration

Navn: Flemming Vangskov

Stilling: Ejer/chauffør

Navn: Flemming Vick

Stilling: Kørselsdisponent

Navn: Christina Hartvig 

Stilling: Bogholderi/chauffør

Navn: Anton

Stilling: Kontorhund