Vores service

Om os

Vores service

 

Den udbudte kørsel vil blive udført med nyere minibusser, som er opbygget i Danmark efter Trafikstyrelsens love og regler (betalt dansk moms og afgift).

 

Busserne er indrettet med fjernstyret elektrisk skydedør i ekstra bredde og med lav indstigning. Håndtag i både højre og venstre side, til hjælp ved ind-/udstigning og dørtrin er oplyst og skridsikre.

 

Bussens sæder er alle udstyret med trepunktsseler og firepunktsbespænding til fastgørelse af kørestole med gulvbeslag, samt trepunktsseler til passagerer siddende i kørestol under transport. Der er oliefyr, varme foran og bagi, samt lift til kørestole.

 

Derudover kan vi nævne at vores busser er udstyret med bakkamera og sensorer med alarm ved vognbaneskift uden blinklys og ved overskridelse af vognbanes kantlinje, samt lamper i sidespejl, som indikerer om der skulle ligge andre trafikanter i en blind vinkel eller andre potentielle farer.

 

Vognene bliver synet hvert år, samt løbende serviceret på autoriseret værksted.

 

Alle vogne kører på svovlfattig miljødiesel og er godkendt til kørsel i miljøzoner og er udstyret med en Euro 6 motor. Virksomheden har miljøsamarbejde med Q8, som tilbyder kurser i miljøbevidst kørsel.

 

Vi disponerer over reservebusser og disponible chauffører, som kan rykke ud med kort varsel, eller mulighed for hurtigt at tilkalde nærmeste ledige bus. Via tracking system kan vi sørge for at få den bus som kan være hurtigst fremme, ud til opgaven.

 

Vangskov Bustrafik har en service vogn, som i tilfælde af nedbrud, kan køre ud til bussen og reparere på stedet.

Virksomheden har en vagtordning, som betyder at der til enhver tid er en chauffør til rådighed også uden for normal arbejdstid.

 

Alle ansatte på kontoret har stort erhvervskort og kan derfor træde til med kort varsel og køre hvis det skulle være nødvendigt.

 

Vi har underleverandører, som gør os i stand til at fordoble vores vognkapacitet med kort varsel.

 

Tekniske hjælpemidler

 

Trappemaskiner af mærkerne ”Scalamobil” og ”trappetjeneren”, som efter lovens forskrifter, bliver efterset en gang årligt. Maskinerne er godkendt af arbejdstilsynet og alle chauffører er uddannet i brugen af disse.

 

Vangskov Bustrafik har igennem årerne udviklet specielle kompetencer indenfor brug/håndtering af trappemaskiner, så vi i dag bliver brugt til de kørsler som andre busvirksomheder, ikke kan håndtere.

 

Desuden råder vi over transport-kørestole, selepuder og autostole.

 

Kvalitetssikring

 

Målsætningen for Vangskov Bustrafik er til stadighed at fremstå som en kvalitets og miljøbevidst kørselsleverandør og yde den bedste service med fokus på den enkelte borgers behov, der kan udføre alle slags opgaver indenfor handicap og persontransport.

 

Til den udbudte kørsel med vil blive prioriteret højt at de samme chauffører kører hver dag.

 

Chaufførerne hos Vangskov Bustrafik er veluddannede og gennemgår løbende kurser i bevægelseshæmmede- tekniske hjælpemidler- konflikthåndtering, samt førstehjælp.

 

Vores ansatte har mellem 3 og 40 års erfaring på kørsel med handicappede og bevægelses hæmmede borgere og har for de flestes vedkommende været ansat i virksomheden i mange år, også fra før virksomheden blev overdraget fra Preben Vangskov til Flemming Vangskov.

 

 Alle chauffører har for nyligt gennemgået amu kursus BAB 1-3, (1. Introduktion til offentlig servicetrafik, 2. Befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer og 3. Befordring af fysisk handicappede passagerer) (fra 2018 vil samtlige ansatte også have gennemført BAB 4)

 

I samarbejde med de institutioner, som vi i dag kører for, bliver alle ansatte løbende undervist/opdateret i håndteringen af forskellige handicaps og lidelser, så at alle er godt rustet til at varetage enhver tænkelig opstået situation under kørslen, i en grad så der bibeholdes ro og stabilitet for alle tilstedeværende i bussen.

 

Det webbaserede booking/tracking system, kan indkodes på en måde så chaufførerne får oplysninger omkring behov og hensyn til den enkelte borgers helbred.

 

Alle chauffører har en smartphone og kan derigennem give/modtage oplysninger fra kontoret som kan være afgørende for afviklingen af turen i forhold til tid, kvalitet og sikkerhed.

 

Alle chauffører skal ved ansættelsen, fremvise straffeattest og børneattest.

 

En gang årligt rekvireres opdaterede straffeattester og børneattester for alle ansatte

 

Interne regler

 

 • Chaufføren skal inden ansættelsen fremvise ren straffeattest.
 • Chaufføren skal skriftligt give Vangskov Bustrafik lov til at indhente en børneattest hos Politiet.
 • Chaufføren skal inden ansættelsen fremvise gyldigt kørekort, førerbevis og EU-bevis.
 • Chaufføren skal bære synligt Id-kort.
 • Chaufføren skal være velsoigneret.
 • Chaufføren skal have et godt by-kendskab, - forstå og tale dansk.
 • Chaufføren skal altid holde vognen ren og velholdt.
 • Enhver fejl ved vognen skal straks meldes til kontoret.
 • Chaufføren skal altid være høflig og hjælpsom.
 • Chaufføren har tavshedspligt.
 • Tobaksrygning er totalt forbudt i vognen. (Gælder også passagerer)
 • Der må ikke drikkes nogen former for alkohol / spiritus i arbejdstiden.

Vangskov Bustrafik | Valhøjs Alle 143 | 2610 Rødovre | Telefon: 36 41 13 13 | Email: vangskov@vangskov.dk | CVR: 26451531